شوری و اسیدیته پیت ماس

مبحث پی اچ (pH) و ای سی (EC) پیتماس برای کشاورزان از درجه ی اهمیت بالایی برخوردار است

زیرا بذور در این مورد بسیار حساس بوده و با اندکی تغییر در این عوامل امکان دارد نتیجه ی مورد نظر حاصل نگردد.

به همین منظور در این مقاله به طور مختصر در رابطه با pH و EC پیت ماس صحبت شده است.

 

اگر سطح PH بستر در طول دوره ی کشت کاهش یابد، مشکل از محصول است؟

از آنجایی که پیتماس به عنوان یک بستر کشت پایدار در مقایسه با سایر بسترهای کشت به شمار می رود،

افت سطح PH در بستر کشت هیچ ارتباطی با خود بستر کشت ندارد. مهمترین عوامل تاثیرگذار بر این

وضعیت کیفیت آب آبیاری ( آب نرم = مقدار کم کربنات) و نوع نیتروژن موجود در کود مصرفی می باشد.

کودهای خاصی وجود دارند که پایداری PH را با ترکیب مواد مغذی خود، ساپورت می کنند. به طور عمومی،

در طول کشت کودهای نیتراته و آب های سخت PH  پیتماس را افزایش می دهند. کودهای پایه آمونیومی و

آب نرم PH  را کاهش می دهند.

شوری و اسیدیته پیت ماس

هنگام گرفتن نمونه برای اندازه گیر PH و EC بستر کشت چه چیزی را باید در نظر گرفت؟

روش مناسب برای نمونه گیری این دو آیتم بسیار مهم است. روش صحیح به شرح زیر است:

برای یک دسته از محصولات، ۱۰ الی ۱۵ گلدان با بستر کشت ( پیتماس ) را انتخاب کنید. ۲۰ درصد بالایی

بستر کشت را دور بریزید. ریشه و گیاه را به دقت در آورید. ماده ی نمونه باید به صورت یک تکه ی

کیک مانند از ریشه جدا شود. در بسترهای کشت ( پیتماس ) بسته بندی شده مطمئن شوید که از متریال بالا،

وسط و پایین هر بسته و پالت بر دارید. بعد از مخلوط کردن آن، یک نمونه ی خوب به دست می آید.


هنروطبیعت بستر ,پیتماس ,نمونه ,کودهای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

من‌ِ بی‌قصه گروه دوپامین خرید اینترنتی, ovdn hdkjvkjd تیم زیرو فروشگاه کاما|فروشگاه آنلاین کاما گردشگری جهان مشاوره روانشناسی نسیم عدالت ali